Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele lui Mihai Petre au trecut Denumirile teatrului „Jean Constantin" si stadionul „Mihai Naca", avizate

ro

23 Jun, 2010 03:21 1572 Marime text
cap_11.jpgÎn şedinţa de ieri, comisia de atribuire de denumiri a judeţului Constanţa a dat aviz pozitiv celor două proiecte de hotărâre înaintate de Direcţia pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare Evenimente şi Protocol din cadrul CJC Constanţa.

Acestea fac referire la schimbarea denumirii Teatrului de Stat Constanţa în Teatrul de Stat „Jean Constantin" Constanţa, în cinstea marelui maestru, şi atribuirea denumirii „Mihai Naca" Stadionului de rugby din Str. Primăverii nr. 2 Constanţa, ca o recunoaştere a memoriei celui mai titrat antrenor de rugby constănţean.

Cele două hotărâri au primit patru voturi pentru şi unul împotrivă. Aşa cum ne-a declarat preşedinta comisiei, Doina Păuleanu, directorul Muzeului de artă, avizul comisiei este unul consultativ, decizia finală aparţinând aleşilor judeţeni care urmează a vota proiectul în şedinţa de Consiliu Judeţean de astăzi. Comisia este constituită din cinci persoane - Doina Păuleanu (director Muzeul de Artă), Virgil Coman (director Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale), Virgil Dumitru (Inspectoratul Şcolar Judeţean), Maria Magiru (consilier judeţean) şi Stoica Lascu.

Reamintim faptul că cele două proiecte de hotărâre avizate, care se află pe convocatorul şedinţei CJC de astăzi, aparţin consilierului judeţean democrat-liberal Mihai Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii