Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorul și cercetătorul științific, Nicolae Papadopol, va fi condus, mâine, pe ultimul drum

ro

31 Oct, 2019 15:10 2683 Marime text
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolae Papadopol este depus la reședința din strada Frunzelor, nr.26 Constanța. Slujba de trecere în neființă va avea loc în data de 01.11.2019, orele 13.00 la Biserica Sfântul Nicolae, strada Răzoare, nr. 68, Constanța. Va fi înmormântat la cimitirul Palas.
 
Prof. dr. Nicolae C. Papadopol a fost un eminent profesor și cercetător științific, un vorbitor excelent, entuziast, un educator motivat și inspirat, cu o deosebită plăcere de a interacționa cu studenții, cadrele universitare și profesioniștii tineri. A fost un om și un profesionist care a oferit întotdeauna cu plăcere consiliere și sfaturi pentru toți cei care aveau în vedere un viitor în domeniul pe care îl iubea cu atâta pasiune marea.

Despre cel care a fost prof. dr. Nicolae C. Papadopol mulți își vor aminti mintea analitică, abilitățile științifice și oratorice, dar noi ne vom aminti de omul cu suflet cald care ne îndruma pașii și ne sprijinea în proiectele noastre, de cel care întotdeauna avea pentru noi un cuvânt bun și un sfat, de atmosfera prietenoasă a biroului său, de amintirile din expedițiile realizate, pe care le depăna cu noi la o ceașcă de cafea.
 
Citește și:

Profesorul Nicolae C. Papadopol s-a stins din viaţă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii