Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Cogealac! Cinci persoane, încătușate

ro

21 Jun, 2022 10:23 4277 Marime text

 
 
Prin ordonanţa din data de 21 iunie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de omor, tentativă la omor și tulburarea liniștii și ordinii publice şi care vor fi reţinute pe timp de 24 de.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în data de 20 iunie 2022, cei cinci reținuți au fost implicați într-o bătaie în urma căreia un bărbat a fost ucis.
 
Tragedia a avut loc în localitatea Cogealac, județul Constanța.
 
Procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii