Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul 2 Mai Sebastian Olariu ar fi împlinit mâine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul său (VIDEO)

ro

14 Mar, 2024 10:20 1237 Marime text
La Judecătoria Mangalia a avut loc astăzi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecată în dosarul în care Pascu Matei Vlad, din București, a fost trimis în judecată pentru accidentul de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!

La ieșirea din sala de judecată, Bogdan Enache, unul dintre prietenii lui Sebastian Olariu a vorbit despre ce s-a întâmplat în instanță și a menționat că mâine atât el, cât și Sebi își aniversează ziua de naștere. 

„Tot ce s-a întâmplat până acum, inclusiv pentru noi grupul de prieteni, ne-a schimbat! Ce am văzut în sala de judecată a fost cum ne poate surprinde această țară mizerabilă în care trăim. Nu se poate să nu fim ascultați. Am fost tratați cu superficialitate, nu am fost ascultați. Trebuie să i se facă dreptate lui Sebi. Vlad Pascu să își primească sentința pe care o merită, să se schimbe încadrarea în omor calificat!
Suntem prieteni din clasa a V-a, suntem născuți în aceeazi zi. Mâine este ziua noastră, împlinim 22 de ani. Era cel mai bun prieten pe care îl consider ca un frate. El împlinește acolo unde este și se distrează la fel de bine ca aici“ - a precizat Bogdan Enache, prietenul lui Sebi. 

Citește și: 

UPDATEUn nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul 2 Mai. Vlad Pascu și-a recunoscut faptele (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii