Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea la Palatul Cotroceni a Președintei Comisiei Europene (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 Mar, 2022 10:47 1348 Marime text
  • Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi sunt la București. 


Cei doi oficiali au fost primiţi de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Astfel, conform programului publicat de Administrația Prezidențială, Klaus a primit-o pe Ursula von der Leyen la ora 10,00, iar cei doi au convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii comune de presă.

De la ora 12,00, Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi.






 
Miercuri, Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a mulțumit României, Poloniei, Ungariei și Slovaciei că i-au primit pe refugiații ucraineni, care au fost nevoiți să fugă de „bombele lui Putin”.

„Astăzi, o Uniune de aproape jumătate de miliard de oameni s-a mobilizat pentru Ucraina. Oamenii din Europa demonstrează în fața ambasadelor rusești din întreaga noastră uniune. Multe dintre ele și-au deschis casele pentru ucrainenii care fug de bombele lui Putin și permiteți-mi să mulțumesc în mod special Poloniei și României, Slovaciei și Ungariei pentru că au primit aceste femei, bărbați și copii. Europa va fi alături de ei, nu numai în primele zile, ci și în săptămânile și lunile care vor urma. Aceasta trebuie să fie promisiunea noastră”, a transmis Ursula von der Leyen în timpul unui  discurs.
 
Sursa foto/video: Administrația Prezidențială
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii