Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria verifică amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru viitoarele autobuze electrice care vor circula în municipiul Constanța

ro

19 Nov, 2020 00:00 1515 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța organizează o achiziție publică pentru serviciul de întocmire a SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică a execuției instalațiilor de utilizare – coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune și montare a stațiilor de reîncărcare aferente proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 12 m.l.” și „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 10 m.l.".
  • Valoarea totală estimată a contractului este de 145.000 lei iar achiziția este împărțită pe două loturi
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.12.2020, 15:00, în SEAP
 
 
Primăria municipiului Constanța organizează o achiziție publică pentru serviciul de întocmire a SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică a execuției instalațiilor de utilizare – coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune și montare a stațiilor de reîncărcare aferente proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 12 m.l.” și „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 10 m.l.”.

Stațiile de încărcare sunt amplasate pe  strada Cișmelei cap liniem strada Theodor Burada/Gării cap linie și pe strada Industrială garaj CT BUS.
Valoarea totală estimată a contractului este de 145.000 lei iar achiziția este împărțită pe două loturi.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, Rusu Ionuț, Cocargeanu Florin – Daniel, Gospodaru Georgiana, Frigioiu Marcela, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuța, Niță Mihaela, Nanu Daniela, Drăgan Andreea, Marian Filip, Merla Viorica Ani și  Stan Mihaela.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.12.2020, 15:00, în SEAP.
 

Citește și:

Licitația pentru autobuzele electrice nu s-a încheiat. Primăria Constanța demarează amenajarea stațiilor de reîncărcare. Unde vor fi situate acestea?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii