Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:26 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța Documentațiile de urbanism pot fi depuse online

ro

14 Dec, 2020 13:19 542 Marime text
  • Constănțenii au la dispoziție o platformă digitală pentru servicii de urbanism
 
În această perioadă, în care este de preferat să evităm cât mai mult contactul cu alte persoane, dar și pentru a scuti din drumurile pe care constănțenii le fac pentru a depune diverse documente, Primăria Municipiului Constanța amintește constănțenilor că au la dispoziție o platformă digitală pentru servicii de urbanism.
 
Aplicația dă posibilitatea de depunere online a cererilor pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire sau a autorizațiilor de desființare, precum și a documentației care face parte din procesul de obținere a certificatului de urbanism. Menționăm că pentru eliberarea autorizațiilor de construire/desființare se pot completa doar cererile online, documentația, în conformitate cu Legea 50/1991, fiind necesar a se depune fizic la birourile instituției.
 
Aplicația poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța – www.primaria-constanta.ro sau la următorul link - https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#.
 
Autoritatea locală continuă astfel procesul de digitalizare în cadrul instituției și simplifică procedura de depunere și obținere a documentațiilor de urbanism. Actele necesare pentru emiterea documentelor amintite se pot depune atât online, prin portal, dar și fizic la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall, transmite Primăria Municipiului Constanța.

Sursă foto: PMC
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii