Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia Cine va superviza lucrările de construire a bazei sportive din municipiu?

ro

02 Jun, 2023 13:12 1320 Marime text
Sursa foto: pixabay

Primăria Municipiului Mangalia achiziționează prin cumpărare directă servicii de supervizare a execuției lucrărilor aferente construirii clubului sportiv recreativ având în vedere proiectul "Înființare bază sportivă și reabilitare infrastructură rutieră".
 
Ofertantul este Teolen Trading SRL.
 
Valoarea achiziției este estimată la 120.000 de lei.
 
Anunțul a fost publicat în SEAP pe 31 mai 2023.

Despre Teolen Trading SRL

 
Potrivit termene.ro, Teolen Trading SRL poartă această denumire din 9 martie 2020. Numele vechi al firmei era Moldrom Trans Services SRL.
 
Sursa citată menționează că firma a fost fondată în 2017, are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186, Constanța și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”.
 
Teolen Trading SRL este controlată de Polixenia Bujiciu, care este asociat unic cu 400 de lei aport părți sociale, potrivit termene.ro.
 
Ea este și administrator în firmă.
 
În anul 2021, compania a raportat:
  • 848.756 de lei – cifră de afaceri
  • 130.770 de lei – profit
  • 3 angajați
 

Informații despre proiect

 
Primăria Municipiului Mangalia a organizat în data de 23 februarie 2021, la sediul Clubului Nautic ”Callatis”, evenimentul prilejuit de lansarea proiectului european „Înființare Bază Sportivă și Reabilitare Infrastructură”.

Prezentarea proiectului a fost susținută de către viceprimarul Dragoș Angelescu, alături de managerul de proiect, Ciprian Popa.
 
Cei prezenți la eveniment au fost informați cu privire la construirea Clubului Sportiv Recreativ “Callatis”, destinat tinerilor sportivi ai orașului, dar și elevilor pasionați de sport.

Conform documentației de specialitate, pe actualul amplasament al Bazei Sportive „Pescăruș” va fi construit un complex sportiv, care va găzdui spații primitoare, noi, moderne, pentru sportivii orașului.

În noua locație, se vor construi două bazine de înot (unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități), acoperite, cu o suprafață de 1441mp pentru practicanții acestui sport.

De asemenea, în incinta clubului sportiv va fi realizat un teren de sport multifuncțional, care va cuprinde un teren de fotbal acoperit, cu structură presostatică demontabilă, unul de baschet, unul de handbal și altul de tenis, cu dotările aferente.
 
În cadrul prezentării, s-a menționat că valoarea proiectului este de peste 14 milioane de lei, suma incluzând și modernizarea străzilor și aleilor pietonale din proximitatea clubului sportiv.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Proiectul pentru sistematizarea pe verticală a municipiului Mangalia, depus la Mediu

Primaria Mangalia La Mangalia se va construi o baza sportivă modernă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii