Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul pentru sistematizarea pe verticală a municipiului Mangalia, depus la Mediu

ro

07 Apr, 2023 10:55 1124 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care îl implementează Primăria Mangalia pe strada Negru Vodă din localitate.

Este vorba de proiectul „SISTEMATIZARE PE VERTICALA MUNICIPIUL MANGALIA SI STATIUNI (STRADA NEGRU VODA-INTRAREA PORTULUI-BAZA SPORTIVA PESCARUS)”, amplasat in Judetul Constanta, Municipiul Mangalia, strada Negru Voda, lot 2, titular: U.A.T. Mangalia.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Municipiul Constanta, Judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Proiecte anterioare

Reamintim că în decembrie 2022, pe masa Agenției pentru Protecția Mediului a ajuns și proiectul „Parcelare pentru realizarea unui ansamblu rezidențial” în orașul Mangalia, document depus de administrația locală.
 
Documentația servește la stabilirea regulilor de ocupare a terenurilor și de amplasare a construcțiilor și a amenajărilor aferente acestora pe o suprafață de 18.497 mp, suprafață care a generat PUZ-ul situat în localitatea Mangalia, str. Ion Jalea nr. 2, lot 2, nr. cadastral 112622.
 
Pentru zona ce face obiectul studiului, se propune realizarea unui ansamblu de locuințe individuale.
 
Realizarea obiectivelor este justificată de următoarele puncte de vedere:
  • Localitatea are premise de dezvoltare, zona de locuințe cunoaște actualmente o tendință de extindere.
  • Terenurile sunt ușor accesibile
  • Executarea construcțiilor se face cu forța de muncă și materiale produse în România.
  • Realizarea unor construcții pe baza de proiecte tehnice întocmite de proiectanți autorizați cu efectuarea prealabilă de studii geotehnice, respectând normele și normativele în vigoare, asigura dezvoltarea coerentă a zonei studiate.
 
Potrivit PUG Mangalia terenul se află în UTR 43- subzona de locuire individuală L1B, cu regim de construire continuu sau discontinuu cu înalțime maximă de P+2E.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii