Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:03 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hârşova a anunţat cine se va ocupa de restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a Ansamblului „Vasile Cotovu“ (document)

ro

29 May, 2018 00:00 1571 Marime text
Primăria Hârşova a anunţat cine sunt câştigătorii contractului „Servicii de proiectare tehnică şi asistenţă din partea proiectantului pentru obiectivele Lot 1 - «Restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a Ansamblului Vasile Cotovu - Centru multicultural în oraşul Hârşova», lot 2 - «Reabilitare drumuri acces către ansamblul Vasile Cotovu şi cetatea Carsium»“.
 
Cei care au semnat cu Primăria Hârşova sunt: Euroton SRL, valoarea contractului fiind de 55.000 de lei, şi Vamig SRL, valoarea contractului fiind de 268.700 de lei.
 
Contractele presupun prestarea unor servicii de proiectare tehnică şi asistenţă din partea proiectanţilor pentru „A cross Border Union in the Shadow of History“, compus din două loturi, respectiv: lot 1 - „Restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a Ansamblului Vasile Cotovu - Centru multicultural în oraşul Hârşova“ şi lot 2 - „Reabilitare drumuri acces către ansamblul Vasile Cotovu şi cetatea Carsium din oraşul Hârşova“, după cum urmează:
 
Etapa I constă în elaborarea documentaţiilor tehnico-economice aferente celor două loturi, în conformitate cu legislaţia, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificaţiile tehnice, normativele, instrucţiunile tehnice, ghidurile şi metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiţii, după cum urmează:
  • elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea avizelor şi acordurilor prevăzute în certificatul de urbanism emis în scopul autorizării lucrărilor de construcţii, inclusiv a documentaţiei necesare pentru obţinerea punctului de vedere al autorităţii competente pentru protecţia mediului;
  • elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC);
  • elaborarea proiectului tehnic (PT), a caietelor de sarcini (CS), a detaliilor de execuţie (DDE), a proiectului de organizare a execuţiei lucrărilor (POE), a programului de control al calităţii lucrărilor, a listelor de cantităţi pentru lucrări;
  • alte documentaţii prevăzute de legislaţia în vigoare - legislaţie aplicabilă în cazul tipului de investiţiei în care se încadrează şi obiectivul de faţă, a căror elaborare este prevăzută în sarcina proiectanţilor.
 
Etapa II constă în acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante sau al furnizorului de servicii de achiziţie implicate în procedura de atribuire sunt: primar - Ionescu Viorel; viceprimar - Stan Dumitra; secretar oraş - Cristian Doiniţa; administrator public - Neagu Niculai; director executiv - Ioana Claudia Rodica; director executiv - Cheran Carmen Mihaela; şef Serviciul Achiziţii Publice - Dominte Mihaela, Leciu Liliana - economist; Nicolescu Teodora-Cristina - inspector.
 

Euroton SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 10.500 de lei, integral vărsat, este compus din 1.050 de părţi sociale. Euroton SRL este controlată de Corneliu Tudose, cu 52% din capitalul social, şi
Maria Tudose, cu 48% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de arhitectură, este Corneliu Tudose. În anul fiscal 2015, societatea cu cinci salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 464.676 de lei şi un profit de 41.559 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu cinci salariaţi a avut o cifră de afaceri de 851.620 de lei şi un profit de 183.307 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: cinci salariaţi, cifră de afaceri de 658.112 lei şi profit de 146.914 lei.
 

Despre Vamig SRL

 
Înmatriculată în anul 1993, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Vamig SRL este controlată de Vasile-Petru-Constantin Apostol şi Mihail Eugeniu Apostol, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Mihail Eugeniu Apostol.
 
În anul fiscal  2015, Vamig SRL, cu patru salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 666.497 de lei şi un profit de 226.711 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu opt salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 651.466 de lei şi un profit de 213.497 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: cinci salariaţi, cifră de afaceri de 516.905 lei şi profit de 122.952 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
                      
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii