Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:02 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța vrea să schimbe stema și drapelul municipiului (DOCUMENTE)

ro

16 Nov, 2022 12:46 1525 Marime textÎn acest sens, va iniția o procedură pentru achiziția de servicii de proiectare grafică pentru simbolurile municipiului Constanța, în conformitate cu H.G. nr.25/2003 privind stabilirea metodologiei de elaborare, reproducere şi folosire a stemelor judeţelor, municipiilor, oraşelor şi comunelor.

Pentru această nouă achiziție a municipalității a fost alocată suma de 12.000 de lei, din bugetul local prin rectificarea bugetară adoptată în cadrul ședinței extraordinare din 14 noiembrie a.c.

Proiectul viitoarei steme a municipiului Constanța trebuie aprobată de Consiliul Local Municipal, însă nu înainte de a fi lansată în dezbaterea publică.

Proiectul stemei se va face cu respectarea normelor ştiinţei şi artei heraldice în baza metodologiei stabilite de Comisia Naţională de Heraldică, Genealogie şi Sigilografie a Academiei Române.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii