Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța va monta aparate pentru exerciții fizice în Parcul Tăbăcărie

ro

09 May, 2024 16:22 734 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Municipiul Constanța, care dorește să amenajeze un spațiu în Parcul Tăbăcărie.
 
Prin CU 1228 din data de 9 mai 2024, dorește amenajarea de spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, în municipiul Constanța, în incinta Parc Tăbăcărie, lot 1, Constanța. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Amintim că Parcul Tăbăcărie se află în reabilitare totală. Crearea unui spațiu pentru membrii comunității locale va fi destinat pentru petrecerea timpului liber în aer curat, într-un spațiu plăcut, umbrit și armonios. Spațiul amenajat va fi reintrodus în circuitul urban, imaginea urbană a orașului se va îmbunătăți, vor crește indicatorii de calitate a mediului înconjurător și în mod direct starea de sănătate a locuitorilor.
 
Terenul supus investiției, în suprafață de 12.129 mp, este amplasat în Municipiul Constanța, zona Parc Tăbăcărie, de-a lungul lacului Tăbăcăriei, județul Constanța și face parte din categoria terenurilor neutilizate, cu un aspect inestetic la nivelul imaginii urbane. Prin investiția care se propune asupra terenului se urmărește creșterea calității suprafeței de spațiu verde, îmbunatățirea accesibilității la elementele de cadru natural, îmbunătățirea calitatii spațiului public urban și utilizarea într-un mod adecvat al acestui spațiu.  Proiectul va contribui la îmbunătățirea factorilor de mediu și a condițiilor de viață, la înfrumusețarea aspectului urbanistic al localității, precum și la îmbunătățirea mobilității în Municipiul Constanța. 
 
Din Studiul de fezabilitate au rezultat urmatorii indicatori: Valoarea totala estimată a investiției este în cuantum de: 23.905.759,06 lei fără TVA, respectiv 28.438.869,58 lei cu TVA, din care C+M: 2.105:123,71 lei fără TVA, respectiv 2.505.097,21 lei cu TVA. 


Citește și

Parcul Tăbăcărie în plină amenajare – lucrări de asfaltare pe aleea de lângă Țara Piticilor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii