Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Undă verde de la Mediu pentru proiectul de mobilitate urbană pentru stațiunea Mamaia

ro

28 Jul, 2023 13:09 986 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța, pentru proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul constanța – zona pescărie și limita administrativă a UAT municipiul Constanța cu UAT oraș Năvodari, organizare de șantier“ nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
UAT municipiul Constanța, reprezentată prin Primar Vergil Chițac, titular al proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul constanța – zona pescărie și limita administrativă a UAT municipiul Constanța cu UAT oraș Năvodari, organizare de șantier“, propus a fi amplasat în Municipiul Constanța, b-dul Mamaia, zona Pescărie - limita administrativă a UAT Municipiul Constanța cu UAT Oraș Năvodari Județul Constanța, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, în zilele de luni până vineri între orele 09:00-13:00.
 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

Înalta Curte explică de ce nu se pot recupera prejudiciile din Dosarul Retrocedărilor! (DOCUMENT)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii