Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa reia licitaţia pentru un proiect ce are ca obiectiv prevenirea corupţiei în administraţie

ro

25 Sep, 2017 00:00 1757 Marime text
Primăria Constanţa reia achiziţia serviciului de elaborare cerere de finanţare aferentă cererii de proiecte POCA CP1/2017 - „Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupţiei la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice locale din regiunile mai puţin dezvoltate“, Obiectivul specific 2.2 - „Creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice“. Valoarea estimată a achiziţiei este de 20.000 de lei fără TVA. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, conform caietului de sarcini. Oferta va fi transmisă până la data de 25.09.2017, în original, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Menţionăm că licitaţia pentru acest proiect a fost reluată deoarece societatea din Craiova care îşi adjudecase iniţial contractul a comunicat ulterior municipalităţii că nu mai doreşte semnarea acestuia. Informaţia a fost confirmată chiar de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. Acesta consideră că astfel de situaţii nu fac decât să blocheze proiectele municipalităţii şi, din păcate, cazul nu este singular.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 25 Sep, 2017 09:23 N-aveti nevoie de niciun proiect ,doar sa schimbati dracului Legea functionarului public !! Inadmisibil ca sa nu poata fi destituiti cei care calca stramb ,oare de ce ?