Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia expertizei şi a proiectului tehnic pentru lucrări de urgenţă la clădirea Cazinoului!

ro

07 Aug, 2018 00:00 2251 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa consultă piaţa în vederea estimării serviciului de elaborare a raportului de expertiză tehnică preliminară şi a proiectului tehnic execuţie lucrări de intervenţie în primă urgenţă în vederea eliberării în regim de urgenţă a unei autorizaţii de construire pentru punerea în siguranţă a construcţiei monument istoric Cazino.
 
Aşa cum anunţau în urmă cu câteva săptămâni, reprezentanţii municipalităţii intenţionează realizarea de lucrări de intervenţie în primă urgenţă la construcţia monument istoric Cazino. În acest sens, se solicită oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului de elaborare (inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, studii), în conformitate cu art. 7 alin. (16) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii şi cu art. 17 alin. (2) din Ord. nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.50/1991.
 
Estimările se vor transmite separat pentru fiecare dintre documentele de mai sus.
Ofertele vor fi elaborate de experţi tehnici care îndeplinesc simultan următoarele cerinţe: atestaţi MDRAP în domeniul construcţii civile (structuri), cerinţa A1 (rezistenţa mecanică şi stabilitate pentru construcţii cu structura de rezistenţă din beton, beton armat, zidărie, lemn) şi atestaţi MCCPN în domeniul 4 - inginerie -consolidare şi/sau restaurare structuri istorice, specializare: G - inspecţia şi urmărirea comportării în timp a monumentelor istorice.
Ofertele de preţ se vor conforma documentelor puse la dispoziţie şi vor avea în vedere şi obţinerea avizelor şi a studiilor. Totodată, ofertanţii vor prezenta o listă cu personalul necesar realizării acestei investiţii.
Dată-limită de transmitere a propunerilor este 13.08.2018 (la adresele de e-mail: arhitect.sef@outlook.com;
strategiiurbane@primaria-constanta.ro).

 

Citeşte şi:

Faptele care au condus la situaţia actuală a Cazinoului din Constanţa Bola - „Mazăre a vrut să-l mărite israelienilor, iar Făgădău ne cere bani pentru reabilitare!“

Organizatorii NEVERSEA lansează proiectul de restaurare al Cazinoului "SOS Cazino" (galerie foto)


Este oficial! CNI a reluat a patra oară procedura pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

Situl, în vizorul experţilor europeni! Restaurarea şi deschiderea pentru public a Cazinoului din Constanţa, reper cultural şi pilon al identităţii locale

Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, „vinovaţi” pentru situaţia Cazinoului din Constanta! Cine susţine asta?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii