Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:40 02 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, licitație pentru echipament nou pentru locurile de joacă din municipiu

ro

24 Mar, 2020 00:00 885 Marime text

La nivelul municipiului Constanța, s-a identificat necesitatea înlocuirii echipamentelor de joacă deteriorate iremediabil, dar și a celor care nu mai corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, nici sub aspectul integrării în peisajul urban iar folosirea lor pe viitor poate să producă accidente copiilor.

Având în vedere cerințele referitoare la implementarea standardelor europene pentru siguranța locurilor de joacă amplasate pe domeniul public, este necesara atât înlocuirea elementelor vechi cu echipamente corespunzătoare din punct de vedere tehnic și calitativ, dar și completarea cu altele noi în zonele unde acestea sunt insuficiente, pentru a satisface necesitățile de agrement ale grupului țintă căruia le sunt destinate, respectiv copiilor și adolescenților.

Astfel, Primăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru echipamente de joacă. Licitația cuprinde și lucrări de montaj al echipamentelor. Valoarea totală estimate a contractului este de 1. 745. 702.44 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Decebal Făgădău, Babu Dumitru, Răsăuțeanu Costin Ioan, Dinescu Fulvia Antonela, Niță Mihaela, Drăgan Andreea, Frigioiu Marcela Mariana, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuța, Raluca Florența Georgescu, Paiu Elena Gabriela și Itoafă Cristina Laurenția.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este: 28/04/2020. Achiziția se desfășoară în SEAP.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii