Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa face licitaţie pentru serviciile de promovare TV

ro

10 Dec, 2012 03:14 1377 Marime text
Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat anunţul de participare numărul 140987 pentru licitaţia privind atribuirea contractului de „Servicii de informare şi promovare pe canale TV locale şi/sau regionale".

Autoritatea contractantă este municipiul Constanţa şi, potrivit anunţului de participare, este vorba şi despre încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 4 ani. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 3.214.512 lei.

Obiectul achiziţiei îl constituie selectarea unei agenţii de publicitate, pentru încheierea unui acord cadru, care să asigure conceperea, realizarea şi difuzarea produselor de informare şi promovare, care să asigure spaţiul de emisie necesar difuzării produselor de informare şi promovare la televiziunile locale şi/sau regionale care emit programe în aria de interes local (municipiul Constanţa).

Conform anunţului de participare, „pentru întreaga durată a acordului-cadru se estimează a fi realizate şi difuzate un număr maxim de 960 de produse de informare şi promovare TV şi un număr minim de 480 de produse de informare şi promovare TV". Totodată, tot în anunţ este specificat faptul că „se vor încheia 4 contracte subsecvente, cu durata de 12 luni fiecare".

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 ianuarie 2013, ora 10.00. Aşa cum se menţionează în anunţ, deschiderea ofertelor are loc în aceeaşi zi, la 12.00. Licitaţia va avea loc la sediul Primăriei municipiului Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii