Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără servicii pentru nivelarea gropii de deșeuri inerte din Portul Constanța

ro

29 Oct, 2020 00:00 1422 Marime text
  • Primăria Constanța prin Direcția Gestionare Servicii Publice consultă piața privind achiziția serviciului de nivelare a depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări din municipiul Constanța, care sunt depuse în depozitul amplasat în Portul Constanța –zona Poarta nr.9
  • Data limită de transmitere propuneri: este 06.11.2020 ora 16.00

Primăria Constanța prin Direcția Gestionare Servicii Publice consultă piața privind achiziția serviciului de nivelare a depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări din municipiul Constanța, care sunt depuse în depozitul amplasat în Portul Constanța –zona Poarta nr.9.


Nivelarea depunerilor se va face de către prestator cu un buldozer având puterea mecanică a motorului de minim 81 C.P. și de maxim 180 C.P., conform programului stabilit de beneficiar prin ordin de lucru.

Nu fac obiectul prezentului serviciu depunerea şi nivelarea deşeurilor de tipul celor : menajere, stradale, animaliere, spitaliceşti, nămoluri, deșeuri cu compoziţie organică (vegetale, animaliere, hârtie, carton, textile, plastice, lemn, blană, cauciucuri), fermentabile, lichide şi a celor periculoase (combustibile, care pot produce contaminări în mediu etc.).

Este interzisă depunerea acestor tipuri de deşeuri în depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări.

Pe parcursul derulării acordului cadruşi a contractelor subsecvente cantităţile estimate sunt:Cantitatea maximă acord cadru –respectiv timpul maxim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-6 ore/zi x 22 zile = 132 ore/lună x 48 luni = 6336ore/4 ani;Cantitatea minimă acord cadru -respectiv timpul minim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-2ore/zi x 22zile = 44ore/lună x 48 luni = 2112ore/4 aniCantitatea maximă contract subsecvent -respectiv timpul maxim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-6 ore/zi x 22 zile = 132 ore/lună x 12 luni = 1584ore/an;Cantitatea minimă contract subsecvent -respectiv timpul minim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelareeste:-2ore/zi x 22 zile= 44ore/lună x 12 luni = 528ore/an.

Programul serviciului prestat este de minim44ore/lună şi de maxim 132ore/lună și va fi stabilit prin ordinde lucru de către Beneficiar în funcţie de fluctuaţia cantităților de materiale provenite din construcții și desființări necesare a fi nivelate şi de încadrarea în resursele bugetare alocate.

În caz de condiţii meteo nefavorabile (zăpadă, precipitaţii abundente) care blochează drumurile de acces cătredepozit, prestatorul poate să-şi retragă buldozerul din rampă, pentru o perioadă stabilită de comun acord, iar beneficiarul poate reduce programul serviciului de nivelare sub numărul minim de ore.

Beneficiarul şi prestatorul vor ţine periodic legătura cu privire la situaţia depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări.

Serviciul de nivelare trebuie să fie asigurat de către o persoană care deține documente ce dovedesc calificarea de mecanic conducător de buldozer (atestat, brevet, certificat,etc.).

Data limită de transmitere propuneri: este 06.11.2020 ora 16.00.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț, etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice. Ofertele pot fi depuse prin e-mail: secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro sau prin poștă pe adresa Direcției Gestionare Servicii Publice.


Citește și:

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii