Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:34 30 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța contractează diriginți de șantier pentru proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare din municipiu

ro

13 Aug, 2020 00:00 1458 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru serviciile de supervizare a lucrărilor prin diriginţi de şantier
  • Este vizat obiectivul de investiţii „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa
  • Valoarea estimată a contractului este de 131.700 lei fără TVA
  • Municipalitatea a emis în luna mai a.c., certificatul de urbanism nr.1679 din 14/05/2020 în vederea organizării de șantier pentru lucrările aferente proiectuluiPrimăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru serviciile de supervizare a lucrărilor prin diriginţi de şantier pentru obiectivul de investiţii „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa”.

Valoarea estimată a contractului este de 131.700 lei fără TVA.
Durata serviciului este egală cu durata lucrărilor de execuţie, de la data emiterii primului ordin de începere, pana la încheierea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor executate, adică 18 luni, adică 540 zile calendaristice şi se calculează de la data prevăzută în primul ordin de începere.

Termenul minim de valabilitate al ofertei este de 90 zile. Data limită primire oferte este 27.08.2020, ora 23:59 pe adresa de e-mail: nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.
Vă reamintim, municipalitatea a emis în luna mai a.c., certificatul de urbanism nr.1679 din 14/05/2020 în vederea organizării de șantier pentru lucrările aferente proiectului :”Acces și mobilitate în zona centrală a municipiului Constanța”, autorizat cu autorizație de contruire nr. 1512/12.09.2019.

Obiectivul contractului este reducerea emisiilor de carbon în municipiu reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.Citește și:

Municipalitatea a emis certificatele de urbanism pentru organizarea de șantier pentru reabilitarea străzii Ștefan cel MareMunicipalitatea continuă proiectele de modernizare a tramei stradale din Constanța. Străzile Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân și Mihai Viteazu vor intra în proces de reabilitare
 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii