Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea continuă proiectele de modernizare a tramei stradale din Constanța. Străzile Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân și Mihai Viteazu vor intra în proces de reabilitare

ro

20 Mar, 2020 00:00 1975 Marime text

Primăria municipiului Constanța organizează o achiziție importantă în vederea execuției lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Acces si mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”.

Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) gestionat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de autoritate de management. Valoarea totală estimată a licitației este de  71.374. 333.05 lei.
Zona de intervenție a proiectului este alcătuită din:
Strada Ștefan cel Mare; Strada Mircea cel Bătrân;
Bulevardul Mamaia; Bulevardul Ferdinand; Strada Mihai Viteazu; Strada I. Ghe. Duca; Strada Atelierelor; Strada Ștefan Mihăileanu; Strada Cuza Vodă; Strada General Manu; Strada Răscoalei 1907; Strada Miron Costin; Strada Ion Lahovari și Strada Jupiter.
Durata contractului, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții este de 18 luni.
Obiectivul contractului este reducerea emisiilor de carbon în municipiu reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.04.2020, ora 15:00 în SEAP.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii