Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, certificat de urbanism pentru SC Euroțiglă SRL

ro

27 Nov, 2023 16:08 741 Marime text
 
 
  • SC Euroțiglă SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractate se află: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Penitenciarul Poarta Albă, Garda de Coastă, dar și Ministerul Apărării Naționale.
 
Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru SC Euroțiglă SRL, prin Aurel Dancă. Documentul vizează extindere rețea de apă, branșament apă și racord canalizare menajeră imobil P+1E, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.
 
Despre Euroțiglă SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 noiembrie 2023, SC Euroțiglă SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare, are sediul social în Constanța, iar ca asociați și administratori apar Danca Andrei și Danca Daniel, pe care îi mai găsim în Danca Construct SRL.
 
Pentru anul 2022, cu 20 de angajați, SC Euroțiglă SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 32.335.664 de lei și un profit net 2.498.067 de lei.
 
SC Euroțiglă SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractate se află: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Regia Naționala a Pădurilor - Romsilva RA, Gradinița cu Program Prelungit „Roboțel“ Constanța, Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu“ Slatina, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța, Penitenciarul Poarta Albă, Garda de Coastă, dar și Ministerul Apărării Naționale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Imobiliare Constanța
Certificat de urbanism pentru proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii