Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:27 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a obținut certificatul de urbanism pentru amenajarea adăpostului pentru câinii fără stăpân

ro

18 Feb, 2021 00:00 735 Marime text
  • Lucrurile merg în linie dreaptă cu amenajarea adăpostului pentru câini, amplasat pe str. Vârful cu Dor
  • La doar douză zile de la semnarea colaborării cu Animal Society pentru Campania de sterilizare a câinilor și pisicilor, a fost emis un act important
  • Certificatul de urbanism a fost eliberat de primărie pentru întocmirea documentației pentru adăpostul de câini
 
Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism necesar municipalității pentru amenajarea unui noi adăpost pentru câinii fără stăpân.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.
 
Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Animal Society, a organizat luni, 15 februarie, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, conferința de presă organizată cu prilejul lansării proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun”. Proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun implică mai multe campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș ce vor fi realizate pe raza municipiului Constanța, un recensământ al acestora, efectuat în premieră de către Animal Society, dar și un apel pentru implicarea societății civile, adresat prin derularea mai multor programe de informare și conștientizare adresate constănțenilor.
 
Amintim că, în ianuarie, Municipiul Constanța lansa un anunț de achiziție pentru serviciul de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Reamenajarea adăpostului pentru câini fără stăpân" (studii de teren - studiu topografic, studiu geotehnic, DALI, deviz estimativ, PAC, PT, DDE, CS, documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor)".
 
Valoarea estimată a contractului este 130.000 lei, iar data limită de depunere a ofertelor era de 28.01.2021.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii