Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:58 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă, contract pentru creșterea accesibilității serviciilor de sănătate

ro

28 Sep, 2020 00:00 475 Marime text
  • Primăria Orașului Cernavodă organizează licitație publică pentru servicii de Certificare ISO 14001:2015.
 
Primăria Orașului Cernavodă are în vedere achiziția serviciilor de Certificare ISU 14001:2015 pentru un sistem eficient de management al mediului pentru Ambulatoriul Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă. Implementarea și certificarea standardului ISO 14001:2015 face parte din proiectul „Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă” cod SMIS 128180, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectiv specific 8.2, apelul POR/266/8/1/Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.
 
Potrivit caietului de sarcini, obiectivul general al proiectului este creșterea accesibilității serviciilor de sănătate în regim ambulatoriu pentru cetățenii orașului Cernavodă și ai localității învecinate, prin dezvoltarea capacității de diagnostic și tratament a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă.
 
Obiective specifice: OS1 – dotarea a 12 cabinete medicale din structura Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Cernavodă cu un număr de 91 echipamente medicale, 46 piese de mobilier și 11 echipamente IT, pe parcursul a 27 luni.
 
Dotarea ambulatoriului cu echipamente noi, de generație nouă va avea un impact major pentru populația orașului și a localităților înconjurătorare. Echipamentele achiziționate în vederea dotării ambulatoriului vor asigura servicii medicale noi și complexe la standarde europene, vor asigura reducerea timpului de diagnosticare și tratament, reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale din județ, cu implicații pozitive asupra gradului de sănătate a populației. De asemenea, va scădea presiunea de spitalizare continuă, având în vedere că, în prezent, datorită lipsei dotărilor din ambulatoriu, mare parte din pacienți sunt direcționați pentru diagnosticare în spital și în spitale din centre mai mari.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 03.10.2020.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Primăria Cernavodă va amenaja și repara aleile din cimitirul ortodox (document)

Contract amplu între primăria din Cernavodă și mai multe firme. Este vizată lucrarea de întreținere a trotuarelor (document)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii