Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prevenirea delincvenței juvenile în Constanța. Activitate de promovare a campaniei ,,Telefonul Copilului”

ro

01 Apr, 2021 11:24 1115 Marime text
  • Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în incinta și în proximitatea unităților de învățământ preuniversitar.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu specialiști ai Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfășurat o activitate de promovare a campaniei ,,Telefonul Copilului”.
 
Activitatea s-a desfășurat la Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu” din municipiul Constanta, scopul acesteia fiind prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în incinta și în proximitatea unităților de învățământ preuniversitar.
 
La activitate a participat și un reprezentant al Asociației Telefonul Copilului. Apelurile sunt gratuite în reţeaua Telekom România, iar accesul către numărul de telefon 116 111 este oferit de luni până duminică, între orele 08.00 - 00.00.

Sursă foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii