Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prețuri de Dubai“ Cât costă un sejur în Costinești pe perioada unui celebru festival

ro

09 Jul, 2024 17:00 2002 Marime text
 
Sursă foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
  • Cei care nu s-au grăbit pentru rezervări „s-au lovit“ de prețuri astronomice. 

În perioada 10 - 14 iulie, stațiunea Costinești, din județul Constanța, devine centrul distracției din țară cu prilejul unui festival internațional. Potrivit organizatorilor sunt așteptați mai mulți artiști în toate cele patru seri.
 
În mod firesc, cei care vor participa „au încins“ site-urile dedicate rezervărilor pentru cazare, precum și Facebookul, încărcat de oferte și cereri pentru cazare în stațiunea Costinești în această perioadă. Pe cale de consecință, numărul mare de turiști i-a încântat și pe antreprenori care fie s-au grăbit în a anunța oferte cât mai atrăgătoare, fie au mărit prețurile pe măsură ce festivalul se apropie.
 
Astfel că, potrivit unor postări de pe platforma Facebook, cei care nu s-au grăbit pentru rezervări „s-au lovit“ de prețuri astronomice.
 
„Au înnebunit românii noștri și cer prețuri de Dubai chiar mai mari 1000€/noapte pentru 2 adulti și un bebeluș“, se arată indignat pe rețeaua de socializare.
 
La o simplă căutare, astăzi 9 iulie, constatăm că au rămas disponibile câteva opțiuni de cazare pentru două persoane, patru seri, pe perioada festivalului. Dintre acestea, majoritatea ofera prețuri între 2500 și 5000 de lei, adică între 625  și 1250 de lei pe noapte. Cel mai mic preț pe care l-am reperat este 1600 de lei, adică 400 de lei pe noapte.
 
Lista de cazări nu este lipsită și de prețuri „bombastice“. Una dintre oferte, pentru patru-șase persoane, patru seri, anunță prețul de 18.810 lei, adica 4700 de lei pe noapte. O altă ofertă anunță, pentru două persoane, patru seri, prețul de 15.000 lei, adică 3750 de lei pe noapte.



Sursă foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Prețuri mari în Vama Veche- „Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie?“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii