Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele CJC Marius Horia Ţuţuianu, control la Spitalul Judeţean Constanţa „Orice problemă aveți, veniți și o discutați cu mine” (galerie foto)

ro

03 Sep, 2019 14:45 3512 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, se afla în acest moment într-un control la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, împreună cu consiliul de administraţie şi corpul de control.

Președintele CJC, la momentul de față, se află în saloanele etajului doi din cadrul spitalului.

Țuțuianu se află în control pe secția de arși a primului etaj.

„În tot spitalul , acolo nu merge over time-ul, acolo nu merg alea , probleme astea mici, urgente, trebuie rezolvate, că de lucruri mari ne ocupăm noi doi . Deci, vreau proiecte concrete (...).Trebuie sa facem o evaluare în scurt timp , o prezentăm în cursul administrației. Am fost azi în două secții, nu arată deloc prost, arată chiar urât. Nu vorbesc de oameni aici că nu e vina dumneavoastră, e vina mea . Dacă aveam banii vi-i dădeam. Vreau evaluarea medicală 1 și medicală 2. Vreau evaluarea ce înseamnă posturile, dacă nu am bani decât pentru o secție, o să o fac pe aia, dacă am bani decât pentru una, dar am terminat-o pe aia. Degeaba fac un sfert de medicală 1 și un sfert din medicală 2 dacă nu am terminat-o pe aia. Prefer să fac medicala 1 sau medicală cap-coadă și la anu să intru cu cealaltă pe care nu am făcut-o.  Nu vreau să mai facem bucăți de măsură. Ne-am săturat de jumătăți de măsură. ”, a spus președintele CJC în controlul efectuat la spital.

„Am o rugăminte pentru cei prezenți. Din momentul ăsta, orice problemă aveți, veniți și o discutați cu mine. Când nu găsiți înțelegere sau când trec mai mult de două luni și o problemă nu a fost luată în vedere, veniți la mine. Dacă doctorul Grasa, în 30 de zile nu v-a rezolvat o problemă, veniți la mine.”, a dăugat acesta.

„Faceți o echipă de doi- trei- patru inși care să meargă cel puțin o dată pe săptămână în fiecare secție și chestiile mărunte, de exemplu, s-a spart geamul ăsta aici, curge apa acolo, nu merge WC-ul, nu merge toaleta. În momentul ăla se descongestionează foarte mult și managerul spitalului, nu i se mai sparg toate oalele în cap cum i se sparg acum. Mie mi se pare că nu există o conlucrare a tuturor elementelor care conduceți aici, dar o să mă implic eu.”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii