Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele ANPC, Horia Constantinescu a depus plângere penală „Este o lovitură de imagine adusă instituției (...) situația devine alarmantă!"

ro

21 Aug, 2022 13:37 45295 Marime text
  • Cei doi sunt în conflict de la scurt timp de la numirea lui Horia Constantinescu în funcția de președinte ANPC

Președintele ANPC, Horia Constantinescu a depus o plângere penală împotriva colegului său, Sorin Claudiu Susanu, comisar în cadrul CJPC Brașov.
 
Horia Constantinescu explică de ce a luat această decizie: „Nu am antecente penale! Nu am fost judecat sau condamnat pentru foloase necuvenite!

Atitudinea, frustrarile personale și iesirile lui Sorin Claudiu Susanu decredibilizează atât instituția cât și obiectivele acesteia.

Susținerea operatorilor economici sanctionați, doar din dorința de a-ți satisface propriile probleme personale, dă o lovitură de imagine ANPC.
Am depus o plângere penală împotriva colegului nostru și acest lucru l-a tulburat!

A depus și el împotriva mea și împotriva comisiei de disciplina câteva, din dorința de a tergiversa evaluarea situației.

Mă văd nevoit să cobor în acest noroi, pentru că situația devine alarmantă!

Și-a făcut din pagina personală un adevărat altar dedicat mie și denigrării mele! Interesant este că acesta seamană și cu al altor publicații sau persoane mânate în aceeași luptă pe banii operatorilor economici sanctionați!”, a scris Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Susanu i-a întrebat public pe premierul Nicolae Ciucă și ministrului Economiei, Florin Spătaru dar și pe președintelui PSD, Marcel Ciolacu dacă au cunoștință despre faptul că președinte ANPC, ar fi fost condamnat penal?

 Susanu mai afirmă că „Cu toate că sunt supus presiunilor instituționale, politice etc, nu voi accepta sa cedez și să fac jocul unor personaje care sub "umbrela" justitiarilor incoruptibili și corecți comit grave fapte de corupție; asa cum de aproximativ 10 ani sunt evaluat doar cu calificativ maxim si am avut cele mai bune rezultate, asa vreau sa continui, dar acest lucru se poate realiza doar în momentul în care conducătorii sunt corecți și normali”.
 
Cei doi sunt în conflict de la scurt timp de la numirea lui Horia Constantinescu în funcția de președinte ANPC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii