Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele AEP , întâlnire cu ambasadoarea Franței ȋn România

ro

14 Jan, 2021 19:19 1383 Marime text
  • Președintele Autoritӑții Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buicӑ, a avut o ȋntrevedere joi, 14 ianuarie, cu Laurence Auer, ambasadoarea Franței ȋn România.

Principala temă abordată în cadrul discuțiilor a vizat perspectiva dezvoltării unei relații de colaborare între autoritățile administrative specializate în materia organizării proceselor electorale din cele două ţări, în vederea realizării schimbului de experienţă și de bune practici.

Cei doi oficiali și-au manifestat disponibilitatea de a continua dialogul cu privire la consolidarea cooperării bilaterale în domeniul managementului electoral și al finanțӑrii partidelor politice și a campaniilor electorale.

AEP a derulat ȋn perioada 2018-2020 proiectul ARGUS - integritate, etică, transparență, anticorupție în finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale. În cadrul proiectului, AEP a efectuat o vizitӑ de lucru la Comisia Naționalӑ pentru Conturile de Campanie și Finanțare Politicӑ din Franța, care a vizat schimbul de experiențӑ ȋntre cele douӑ organisme pe tema finanțӑrii partidelor politice și a campaniilor electorale.

Vizita președintelui Autoritӑții Electorale Permanente la sediul Ambasadei Franței la București s-a efectuat ca urmare a participӑrii lui Auer la Programul electoral de observare a alegerilor parlamentare, care s-a desfășurat exclusiv în ziua alegerilor din data 6 decembrie 2020.

Sursă foto: AEP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii