Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu - „În acest an vor fi reorganizate între şase şi nouă ministere“

ro

15 Dec, 2023 19:28 888 Marime text
Foto: GuverbPremierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Caransebeş, că în acest an vor fi reorganizate între şase şi nouă ministere.

Potrivit lui Marcel Ciolacu între aceste instituţii se află Ministerul Transporturilor, Ministerul Agriculturii şi Secretariatul General al Guvernului (SGG) şi că nu poate fi vorba despre o amânare a acestui proces, care va continua şi anul viitor, informează Agerpres.ro

"Vom finaliza între şase şi nouă ministere, anul acesta, şi pe urmă vom continua. Nu sunt adeptul de a face nişte lucruri pe colţul biroului. Am văzut costurile, de exemplu, în energie, când s-au făcut anumite ordonanţe pe colţul biroului şi ne-a costat foarte mult, pe noi toţi, pentru că banii din buget sunt ai noştri, la toată lumea", a afirmat premierul Ciolacu.


El a menţionat că a discutat cu ministrul Transporturilor şi că la acest minister procesul de reorganizare se va finaliza până la sfârşitul anului. De asemenea, la Ministerul Agriculturii vor mai rămâne circa 43 de instituţii, din cele aproximativ 111 existente.

"Sunt ministere importante, Ministerul Muncii - categoric se va face anul acesta, ştiţi promisiunile făcute. SGG-ul se va face anul acesta, Ministerul Agriculturii - acolo erau vreo 111 instituţii, rămân vreo 43. Sunt foarte multe modificări, dar am luat un timp, astfel încât să nu greşim şi să gândim foarte bine această reorganizare. Nu este o amânare propriu-zisă", a mai spus şeful Guvernului.

 Agerpres.ro 

Citește și: 

Guvernul adoptă proiectul Bugetului pe 2024. Declarațiile premierului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii