Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul interimar, Florin Cîțu, videoconferință cu prefecții pe tema pregătirilor pentru sezonul rece (video)

ro

21 Oct, 2021 16:25 1329 Marime text
Premierul interimar Florin Cîţu are astăzi, de la ora 16,00, la Palatul Victoria, o videoconferinţă cu prefecţii. 

Potrivit Biroului de Presă al Guvernului tema videoconferinței o reprezintă pregătirile pentru sezonul rece. 

Videoconferința este transmisă live pe conturile de Facebook şi Youtube ale Guvernului şi pe canalul unic de distribuţie al Palatului Victoria. 

„Aş vrea să vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică. Oricine va fi la guvernare vă asigur că veţi avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă. Aş vrea, astăzi, să avem un bilanţ să vedem cum suntem pregătiţi pentru acest sezon. În primul rând, aş vrea să aveţi discuţii cu primarii, cu responsabilii companiilor care livrează agent termic. Vreau să mă asigur că nu va fi o problemă. Am tot auzit discuţii, am vorbit cu primari şi până acum au rezolvat toate problemele pe care le-au ridicat. Vreau să mă asigur că nu există sincope în această iarnă în ceea ce priveşte livrarea agentului termic", a afirmat Cîţu. 

"Aş vrea ca anul acesta să fie, poate, primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în octombrie şi în fiecare an vine iarna. E bine să fim pregătiţi, trebuie să vă verificaţi că aveţi şi contractele făcute şi tot ce trebuie ca anul acesta să nu sufere nimeni", a mai precizat Florin Cîţu.


Sursa video: Facebook/Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii