Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul desemnat Florin Cîțu „Nu am să înşel încrederea cu care voi fi învestit“ (video)

ro

23 Dec, 2020 16:19 1392 Marime text
  • Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat, miercuri, 23 decembrie că nu va înşela încrederea cu care a fost învestit şi va face tot ce va putea pentru îndeplinirea obiectivelor: trecerea cu bine peste criza din sănătate şi repornirea economiei, imagini puteți vedea în secțiunea Video a materialului.

"Stimaţi colegi senatori şi deputaţi, colegi, membri ai Guvernului, dragi români, de astăzi România va avea prim ministru şi guvern cu puteri depline. Vreau să vă asigur de la început pe toţi că nu am să înşel încrederea cu care voi fi învestit de dumneavoastră, prin intermediul Parlamentului.

Eu, ca viitor prim ministru, şi tot Guvernul României ne vom face datoria faţă de toţi cetăţenii României, indiferent dacă ne-au au votat sau nu.

Atât eu, cât şi echipa mea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru realizarea celor două obiective pe care le-am anunţat şi sunt sigur că toate partidele politice sunt de acord cu acestea: să trecem cât mai repede şi cât mai bine peste criza de sănătate, să punem economia pe picioare", a spus Cîţu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii