Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu despre protestul transportatorilor şi fermierilor- „Am încredere că vom depăşi cu toţii, cu bine, acest moment"

ro

12 Jan, 2024 12:09 602 Marime text
foto: Facebook.com Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, vineri, despre protestul transportatorilor şi fermierilor, că a fost şi "puţină tensiune", însă poliţiştii şi jandarmii au fost în control, iar lucrurile s-au desfăşurat "în ordine".

"Lucrurile s-au desfăşurat, e adevărat, cu puţină tensiune, dar totuşi în ordine, cu calm, sub control, a fost un dialog civilizat acolo unde s-a mai angajat dialogul între protestatari şi reprezentanţii Poliţiei, Jandarmeriei şi eu am încredere că vom depăşi cu toţii cu bine, cu civilitate acest moment", a afirmat Predoiu, într-o declaraţie acordată presei la Romexpo.


El a adăugat că MAI nu are altă misiune decât aceea de a proteja legea, cetăţenii şi să asigure respectul legii şi ordinea publică, ceea ce reprezintă un beneficiu al tuturor, inclusiv al celor care protestează.
 

"Sunt în continuare filtre la intrările în Capitală pentru că sunt necesare pentru a depăşi această situaţie în care există acest protest, faţă de motivaţiile cărora noi, Poliţie, Jandarmerie, nu interferăm în niciun fel, noi suntem preocupaţi doar să facem legea respectată. Sunt convins că şi dânşii au înţeles acest lucru şi, atâta vreme cât regulile se respectă, toată lumea îşi poate manifesta opiniile şi exercita drepturile. Asta înseamnă democraţie - legi", a transmis Cătălin Predoiu.


Protestatarii au încercat, joi seara, să ajungă în Capitală cu maşini agricole şi de transport, fiind opriţi de Poliţie la Chiajna. 


Citește și:

Fermierii din mai multe organizații agricole s-au alăturat protestului transportatorilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii