Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poșta Română a livrat toate pensiile în termenul de 15 aprilie

ro

18 Apr, 2024 17:23 521 Marime text
Compania Națională ,,Poșta Română” precizează că distribuirea drepturilor sociale (pensii) a început cu data de 1 aprilie, conform calendarului obișnuit, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Conform CN Poșta Română, în contextul grevei ce a avut loc în data de 1 și 2 aprilie 2024, Poșta Română și-a îndeplinit obligația de a livra toate pensiile în termenul de 15 aprilie, prevăzut prin convenția cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale;

Astfel, ultimele pensii distribuite la domiciliu au fost achitate până pe data de 15 aprilie, la fel ca în fiecare lună.

Conform prevederilor contractuale, beneficiarii  care nu fost găsiți acasă au putut intra în posesia drepturilor bănești până ieri, 17 aprilie, la ghișeele subunităților poștale.

„Managementul Poștei Române le mulțumește salariaților care au avut grijă ca toate serviciile oferite de Poșta Română să funcționeze normal, ca în fiecare lună. Continuăm drumul început către o Companie stabilă, modernă și de încredere pentru clienții noștri!
Compania Națională ,,Poşta Română” este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (6,48% din pachetul de acţiuni).
De 162 de ani, Compania Națională “Poșta Română” se reinventează permanent, într-o Românie în care durata medie de viață a companiilor nu depășește 10 ani, conform cifrelor oficiale. Ne modernizăm, investim în digitalizare, în tehnologie și în parteneriate strategice și astăzi, mai mult ca niciodată, suntem puternic orientați către client. Ne-am făcut un scop în sine nu doar din a face performanță, ci și din a nu lăsa în urmă niciun român“ au mai precizat reprezentanții CN Poșta Română.

Citește și: 

Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu„Pentru recalcularea pensiilor nu trebuie să duceţi niciun document cu venituri realizate după 2001"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii