Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porturile din Constanța închise din cauza vântului puternic!

ro

18 Sep, 2022 11:51 988 Marime text
Porturi închise Toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre au fost închise duminică dimineaţa, din cauza vântului puternic, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost oprite toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre , atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic., este anunțul ​Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 


 Adminstrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de vreme rea valabil în intervalul 18 septembrie, ora 02:00 – 18 septembrie, ora 20:00

 Începând cu a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică vântul se va intensifica treptat în toate regiunile. În sudul, estul, centrul teritoriului și la munte vor fi viteze în general de 55...75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80...100 km/h.

Notă: Vremea se va răci accentuat în toate regiunile, devenind deosebit de rece în vest, nord și centru. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte., transmite ANM. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii