Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de la Imigrări au prins în Botoșani un bărbat din Republica Moldova care se afla în situații ilegale

ro

06 Sep, 2023 11:48 782 Marime text
Sursă foto: Inspectoratul General pentru Imigrări
  • Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă acţiunile privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Polițiștii de imigrări din Botoșani au preluat ieri de la polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani un bărbat din Republica Moldova, care se  afla în situații ilegale. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare.
 
Marți, 5 septembrie 2023, polițiștii de imigrări din Botoșani au preluat de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova.
 

„Persoana în cauză a intrat legal în țara noastră, însă la momentul depistării se afla în ședere ilegală.
 
Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele bărbatului decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare“, spune Poliția de Imigrări. 

 
Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă acţiunile privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Citește și:

13 străini identificați în situații ilegale în ultimele zile de polițiștii de la imigrări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii