Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au intrat într-un magazin din Constanța. Ce produse au descoperit expuse la vânzare

ro

03 Apr, 2022 14:46 3532 Marime text
geanta, foto: pixabay/ jaroslaw-igras
  • Acțiune a polițiștilor de investigare a criminalității economice
 
La data de 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța, în timpul desfășurării unor activități pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.



Astfel, în urma efectuării unui control la o societate comercială, cu punctul de lucru în municipiul Constanța, polițiștii au găsit, expuse spre comercializare, 42 de accesorii (ceasuri și genți), susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 4.300 de lei.



În cauză, s-a întocmit dosar peanal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 84/1998.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii