Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist, cercetat pentru tentativă de omor! Iată motivul

ro

10 Jan, 2024 14:08 613 Marime text
 foto: Pexels Un poliţist din judeţul Covasna, bănuit că ar fi ameninţat un bărbat cu o puşcă de vânătoare şi ar fi tras în direcţia acestuia, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu, ameninţare, uz de armă fără drept şi distrugere. 


Oficial de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna efectuează acte de urmărire penală faţă de un suspect care are calitatea de agent de poliţie în cadrul I.P.J. Covasna, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu, ameninţare, uz de armă fără drept şi distrugere.

În fapt, s-a reţinut că în data de 09.01.2024 suspectul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate din localitatea Pachia, judeţul Covasna, a pătruns în curtea acesteia şi, cu arma de vânătoare pe care o deţinea în mod legal, a executat două focuri de armă în direcţia victimei. În continuare, suspectul a distrus un geam de la fereastră locuinţei, a pătruns în casă, şi, între timp, persoana vătămată şi o martoră au reuşit să fugă din imobil.

În prezent, suspectul se află internat la spital din cauza stării sale de sănătate.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna - Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Precizăm că această etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Citește și:

Căutat de autorităţile din Germania pentru tentativă de omor, depistat şi reţinut în PTF Albiţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii