Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutat de autorităţile din Germania pentru tentativă de omor, depistat şi reţinut în PTF Albiţa!

ro

09 Jan, 2024 15:24 668 Marime text
foto cu rol ilustrativ

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova căutat de autorităţile din Germania, deoarece este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor pe teritoriul acestui stat.

În ziua de 09 ianuarie a. c, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani. 

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor pe teritoriul acestui stat, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

O femeie din Breaza și un bărbat din Cluj-Napoca, urmăriți internațional, depistați de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii