Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția a efectuat verificări la un cămin de persoane vârstnice. S-a lăsat cu dosar de urmărire penală

ro

29 Dec, 2023 17:41 919 Marime text
foto: Pexels La data de 29 decembrie a.c., în urma solicitării prefectului județului Ilfov, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Poliției Orașului Pantelimon au efectuat verificări specifice împreună cu alte instituții cu atribuții în domeniu, la un cămin de persoane vârstnice, din Dobroești.

În urma activităților desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu, context în care, au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, transmite IPJ Ilfov. 

De asemenea, polițiștii de la economic au aplicat o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, conform O.U.G. 28/1999, dispunând totodată măsura suspendării activității operatorului economic.

În consecință, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a dispus măsurile legale care se impun, potrivit competențelor ce îi revin, a mai punctat sursa citată. 



Citește și: 

Alte șase cămine de bătrâni din județul Constanța, verificate de autorități! Au fost aplicate mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii