Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinţii Constantin Şi Elena SRL din Eforie Nord a desființat două puncte de lucru

ro

04 Oct, 2023 14:59 886 Marime text
  • Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinții Constantin și Elena SRL din Eforie Nord, fostă Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL, este deținută și administrată de Constantin Tăutu.
Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinții Constantin și Elena SRL din Eforie Nord, fostă Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL, se va ocupa de activități ale căminelor de bătrâni și ale căminelor pentru persoane incapacitate de a se îngriji singure, dar și de activități de pompe funebre și similare.
 
Decizia a fost luată de Constantin Tăutu, asociatul unic al firmei, pe data de 5 septembrie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr.  4343 din 29 septembrie 2023.
 
Se precizează în datele oficiale că, odată cu noile obiecte de activitate secundare completate, s-a decis și desființarea punctului de lucru din Eforie Nord, Aleea Cameliei, nr. 18, la adresă fiind mutat sediul social al firmei.
 
Totodată, a fost desființat și punctul de lucru din Eforie Nord, strada Călugăreni, nr. 45.
 
Controalele din vară
 
Amintim, numele Căminului de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena a intrat în atenția opiniei publice în urma controalelor la centrele de îngrijire bătrâni din toată țara.
 
La momentul controalelor, două cămine aparținând aceleiași societăți au fost închise, informau autoritățile, lipsa autorizațiilor necesare stând la baza acestei decizii, neexistând probleme cu privire la condițiile de viață ale celor internați în cămine.
 
Tot atunci, cei mai mulți dintre aparținătorii persoanelor ce au fost nevoite să fie relocate au precizat că nu sunt de acord cu relocarea.
 
Mai multe detalii pot fi regăsite în articolul
 
Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL este societatea ce deține cele două azile de bătrâni din Eforie închise de autorități
 
 
Despre Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinții Constantin și Elena SRL
 
Registrul Comerțului consultat la zi arată că Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinții Constantin și Elena SRL se numea anterior Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 4 octombrie 2023, societatea a fost înființată în 2019, are sediul social în Eforie Nord, pe Aleea Cameliei, nr. 18 (fiind recent schimbat, conform deciziilor publicate acum în MO) și se ocupă în principal de activități ale căminelor de bătrâni și ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure.
 
Anterior, la punctul de lucru de pe Aleea Cameliei, nr. 18 funcționa Căminul de Bătrâni Constantin și Elena M.D. SRL (înființată în 2022), acum radiată.
 
Centrul de Îngrijire și Recuperare Sfinții Constantin și Elena SRL este deținută și administrată de Constantin Tăutu.
 
În 2021, societatea a declarat șapte angajți, profit peste 130.000 de lei și cifra de afaceri depășise 550.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Se închide definitiv Căminul de bătrâni Sfinții Constantin și Elena din Eforie Nord
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii