Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:34 09 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene!

ro

01 Nov, 2020 08:09 1043 Marime text

 
În perioada 02.11 - 06.11.2020, pubelele galbene se vor distribui conform programului de mai jos.
 
Luni - 02.11 - strada Caiuti, strada Casin, strada Ecaterina Teodoroiu, intrarea Maior Sofran, strada Maior Sofran,  strada Lt. Gheorghe Economu, strada Pictor Theodor Aman, strada Soldat Nicolae Predescu, strada Soveja.
Marti - 03.11 - strada Zorelelor, strada Pescarilor, strada Unirii.
Miercuri - 04.11 -strada Rachitasi si strada Tabla Butii.
Joi - 05.11 - bd. Mamaia, strada Grozesti.
Vineri - 06.11 - strada Onesti, strada Dragoslavele, strada Viceamiral Ioan Murgescu.
 
În situatia în care angajatii Polaris nu reusesc sa distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuirea va continua în ziua următoare.
 
„Informăm proprietarii gospodăriilor, care nu vor fi găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, că își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 – 14:00. Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreuna cu pubela galbenă și un pliant informativ (un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în pubelă și cum se depoziteaza corect aceste deșeuri. De asemenea, în acest pliant se regăseste și ziua de colectare a pubelei galbene“, se mai arată într-o informare a Polaris M Holding Constanța.
 
Pubelele galbene se distribuie numai constănțenilor care locuiesc la case.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii