Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polaris M Holding va distribui gratuit pubele galbene

ro

09 Apr, 2021 13:13 1882 Marime text
  • Pubelele sunt distribuite gratuit constănțenilor care locuiesc la casă 
În perioada 12.04 - 16.04.2021, Polaris M Holding  - CONSTANTA va distribui pubele galbene, pentru colectarea separată a deșeurilor, conform următorului program:
  •  LUNI - 12.04- strada Flămânda, strada Ștefan Mihăileanu.
  •  MARȚI - 13.04 - strada Artileriei, strada C. Dobrogeanu Gherea, strada General Eremia Grigorescu, strada Ioan D. Chirescu.
  •  MIERCURI - 14.04 - strada Ioan N. Roman, strada Maior Gheorghe Murea, strada Panait Moșoiu, strada Topraisar.
  •  JOI - 15.04 - strada Călărași, aleea Romulus, aleea Remus.
  •  VINERI - 16.04 -strada Călugăreni, strada Castanilor, strada Luminișului.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare. 

Informăm proprietarii gospodăriilor, care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor, că își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case.

Colectarea selectivă începe de acasă!

„Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal. Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei. Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm selectiv și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător”, precizează Polaris M Holding. 


Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011

Sursă foto: Facebook.com / Polaris M Holding 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii