Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding va oferi gratuit pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în două localități din județul Constanța

ro

16 Dec, 2022 12:09 2310 Marime text


Polaris M Holding va oferi gratuit pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile, în comuna Costinști și sat Schitu.

Iată anunțul Făcut de Polaris M Holding

În perioada 19.12 – 30.12.2022, Polaris va distribui, în comuna Costinești și sat Schitu, pubele negre pentru colectarea deșeurilor reziduale și pubele galbene pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Luni, 19 decembrie, în intervalul orar 𝟎𝟗:𝟎𝟎 – 𝟏𝟓:𝟑𝟎, se vor distribui pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în satul 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐭𝐮, pe următoarele străzi:Principală, Schitului, Salcâmilor, Castanilor, Feroviarilor și pe Aleea Lacului.
 
Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728 281 689.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii