Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:09 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding- Constanța colectează deșeuri de ambalaje ș𝗶 deșeuri industriale reciclate de la societăți comerciale ș𝗶 instituții publice. Detalii

ro

14 May, 2021 12:26 441 Marime text

  • Persoanele juridice au acum posibilitatea de a încheia, cu titlu gratuit, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Polaris M Holding - Constanța colectează deșeuri de ambalaje ș𝗶 deșeuri industriale reciclate de la societăți comerciale ș𝗶 instituții publice.

Persoanele juridice au acum posibilitatea de a încheia, cu titlu gratuit, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Fiecare societate comercială sau instituție publică primește gratuit de la Polaris saci de plastic pentru precolectarea deșeurilor reciclabile, de capacitati diferite, în funcție de cantitate generată. La ridicarea sacilor de plastic, persoanele juridice vor primi alți saci de plastic.

Unde închei protocolul?

La departament Comercial – str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland), telefon: 0241 545 596.
Dacă societatea deține mai multe puncte de lucru, protocolul se va încheia cu fiecare punct de lucru.

Ce se întâmplă cu deșeurile după colectare?

După colectare, deșeurile sunt transportate la stația de sortare, unde sunt supuse procesului de resortare, balotare, granulare, valorificare și producție.

Ce deșeuri se colectează?

Material reciclabil din: hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă etc.

Sursa foto: Facebook/ Polaris M Holding
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii