Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planurile unui fost consilier judeţean Şeful de la Hondor Stil, Ilie Hondoreanu, „se aşază la casa lui“, cea cu numărul trei

ro

05 Apr, 2016 00:00 5174 Marime text


Fostul consilier judeţean Ilie Hondoreanu se… aşază la casa lui. O casă nouă, de fapt. Ieri, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de desfiinţare a unui imobil situat pe strada Biruinţei nr. 27. Beneficiarul, Ilie Hondoreanu, intenţionează să desfiinţeze două construcţii existente pe acest spaţiu - o locuinţă şi un spaţiu comercial, rezultându-i un teren de 143 de metri pătraţi. „O să fac o casă acolo. Nu fac blocuri, nu fac din astea. O casă de locuit o să fie“, a declarat Ilie Hondoreanu, pentru ZIUA de Constanţa. Autorizaţia este valabilă 12 luni. Pentru a putea construi însă, fostul ales judeţean va avea de parcurs mai multe etape.
 
Ilie Hondoreanu este proprietarul cunoscutei firme Hondor Stil SRL, care a câştigat numeroase contracte cu primăriile din judeţul Constanţa. Fostul ales judeţean social-democrat menţiona, în ultima declaraţie de avere disponibilă pe site-ul ANI, că deţine un teren intravilan de 430 de metri pătraţi, cumpărat în 2000, în Constanţa, şi altul de 750 de metri pătraţi din 2005, fiecărui teren fiindu-i „ataşată“ câte o casă de locuit. Acesta nu declara că ar fi avut alte bunuri mobile sau imobile, active financiare, datorii ori bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult. Avea însă un salariu modic în calitate de director general al Holding Hondor Stil, de doar 3.556 de lei, venitul personal fiind completat de indemnizaţia de consilier judeţean, de 8.889 de lei. Soţia sa câştiga ceva mai mult, ca director general adjunct al aceleiaşi companii - 10.187 de lei.
 
În cea mai recentă declaraţie de interese, depusă în iunie 2012, acesta declara că este administrator unic al Holding Hondor Stil SRL, având un capital de 2.000.000 de euro, şi administrator şi asociat cu 90% în Tapihon SRL, din Brăila. Între timp, acesta a rămas asociat doar în Holding Hondor Stil SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii