Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Afaceriștii Nicula și Hondoreanu au bătut palma cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (DOCUMENT)

ro

07 Sep, 2023 17:00 1543 Marime text
⦁ Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit contractul de proiectare și execuție lucrări de extindere remiză PSI în valoare de 1.474.220 lei fără TVA
⦁ Contractul a revenit societăților Holding Hondor Stil SRL cu sediul în Agigea și Bemel AG SRL cu sediul social în municipiul Constanța
⦁ Holding Hondor Stil îl are ca asociat unic și administrator este Ilie Hondoreanu, al cărui nume se leagă și de Tapihon SRL din Agigea
⦁ Bemel AG SRL este controlată de Cristian-Marian Nicula care mai figurează asociat și administrator și în Bemel Architecture&DesignSRL dar și în Signature Developments SRL




Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit contractul de proiectare și execuție lucrări de extindere remiză PSI în valoare de 1.474.220 lei fără TVA.

Contractul prevede servicii de proiectare la întocmirea PAC, POE și pentru întocmirea documentației de avizare la autoritățile competente (include întocmirea completă a dosarelor de avizare și a documentației aferente acestora, inclusiv verificarea tehnică de calitate realizată de către verificatori tehnici atestați independenți de structura organizatorică a ofertantului, precum și depunerea dosarelor la autoritățile competente); servicii de proiectare pentru întocmirea PTh și a DE pentru lucrări de construcții, montaj utilaje și echipamente tehnologice, inclusiv verificarea tehnică realizată de către verificatori tehnici atestați independenți; servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuția tuturor tipurilor de lucrări la obiectivul de investiții.

Contractul a revenit societăților Holding Hondor Stil SRL cu sediul în Agigea și Bemel AG SRL cu sediul social în municipiul Constanța.


Despre Holding Hondor Stil SRL
 

Potrivit termene.ro, Holding Hondor Stil SRL a fost înființată în anul 1993, are sediul social în Agigea, strada Zona Tabără, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Firma are un punct de lucru în Medgidia, pe strada Constanței, nr. 3.

Asociat unic și administrator este Ilie Hondoreanu, al cărui nume se leagă și de Tapihon SRL din Agigea.

Conform sursei citate, firma figurează cu 70 de achiziții directe (Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Comuna Saligny, Comuna Castelu, dar și alte autorități contractante) și 15 contracte publice (Municipiul Medgidia și Orașul Techirghiol autorități contractante).

În 2022, Holding Hondor Stil SRL a declarat 18 angajați, profit peste 1,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,9 milioane de lei.
 
Despre Bemel AG SRL

Compania înființată în 2012 a raportat pentru anul fiscal 2022 o cifră de afaceri de 3,123,240 lei, profit de 1,029,659 lei și un număr de 12 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 23.75%.

Bemel AG SRL are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură și este controlată de Cristian-Marian Nicula care mai figurează asociat și administrator și în Bemel Architecture&DesignSRL dar și în Signature Developments SRL.
Bemel AG SRL figurează cu 35 de contracte din achiziții publice încheiate cu mai multe UAT-uri, cu Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov dar și cu CNAPM SA.

Potrivit www.termene.ro, pe numele societății s-a înregistrat o cerere de deschidere procedură insolvență/faliment (conform număr dosar: 1203/118/2023).

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Modificări în firma constănțeană Bemel Arhitecture & Design SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii