Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Holding Hondor Stil SRL, contract de peste 1,4 milioane de euro cu Primăria Medgidia, pentru lucrările la Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiu (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2023 13:56 1150 Marime text
Școala Spiru Haret, Medgidia - sursa foto: Facebook.com - Școala Spiru Haret Medgidia
  • Holding Hondor Stil SRL este deținută și administrată de Ilie Hondoreanu.
  • Valoarea contractului de la Medgidia depășește echivalentul sumei de peste 1,42 de milioane de euro, la cursul actual, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile, dar una a fost retrasă
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Holding Hondor Stil SRL din Agigea și-a adjudecat contractul de la Primăria Medgidia pentru lucrările privind creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Spiru Haret din municipiu.
 
Valoarea contractului depășește echivalentul sumei de peste 1,42 de milioane de euro, la cursul actual, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile, dar una a fost retrasă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că inițial contractul fusese estimat la 8.110.940,82 de lei fără TVA, fiind adjudecat în final la suma de 7.053.474,9 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, conform sursei citate.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție «Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice - Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiul Medgidia, jud. Constanța»“.
 
În desciere se arată că „lucrările principale propuse în conformitate cu documentația tehnică anexată prezentei proceduri: a) Placarea termica exterioară a pereților exteriori cu vată minerală de 15 cm, din clasa de reacție la foc A1, A2-s1, d0 sau cel putin B-s2; b) Placarea termică a terasei cu 30 cm polistiren (efort de compresiune minim 150kPa, clasa de reacție la foc minim A2-s1, d0) și protejarea acesteia; c) Refacerea plăcii de la parter, de pe sol și termoizolarea lui cu 10 cm polistiren extrudat; d) Înlocuirea tâmplăriei cu elemente performante energetice cu grile de ventilație (tâmplarie din PVC cu geam tripan); e) Intervenții asupra instalației termice aferentă încălzirii și de preparare a a.c.m. prin înlocuirea centralei vechi cu o centrală în condensație, montarea de panouri solare împreună cu un rezervor de apă + panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric necesar funcționării instituției + sistem de ventilare cu recuperare de caldură + panou radiant + sistem de climatizare + montare corpuri de iluminat cu led + senzori de prezență; f) Instalații cu panouri solare pentru preparare a.c.c.; g) Panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric necesar funcționării instituției + montare corpuri iluminat cu led + senzori de prezență; h) Panouri radiante în grupuri sanitare; i) Sistem de ventilare cu recuperare de caldură în grupuri sanitare; j) Sistem de climatizare VRF în birouri / Săli de clasă/ laboratoare“.
 
Despre Holding Hondor Stil SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 august 2023, Holding Hondor Stil SRL a fost înființată în anul 1993, are sediul social în Agigea, strada Zona Tabără, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în Medgidia, pe strada Constanței, nr. 3.
 
Asociat unic și administrator este Ilie Hondoreanu, al cărui nume se leagă și de Tapihon SRL din Agigea.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 70 de achiziții directe (Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Comuna Saligny, Comuna Castelu, dar și alte autorități contractante) și 15 contracte publice (Municipiul Medgidia și Orașul Techirghiol autorități contractante).
 
În 2022, Holding Hondor Stil SRL a declarat 18 angajați, profit peste 1,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,9 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O firmă din Constanța semnează un contract important cu DGASPC. Ce va executa? (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii