Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:56 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piese noi pentru radiatoarele de la Palatul Administrativ. Ce sumă a alocat Consiliul Județean Constanța

ro

26 Nov, 2020 00:00 468 Marime text
  • CJ Constanța cumpără piese pentru radiatoarele de la sediul de pe bulevardul Tomis
  • Valoarea estimată a achiziției este de 56.180 lei

Consiliul Județean Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de de piese componente necesare înlocuirii unui număr de 15 radiatoare din fontă aferente instalației de încălzire a imobilului Palat Administrativ situat în Municipiul Constanța, b-dul Tomis nr.51.

Termenul limită pentru depunerea de ofertelor este 2 decembrie 2020, iar valoarea estimată este de 56.180 lei.

Pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SICAP. Operatorii economici pot posta oferta de preț în catalogul de produse/servicii/lucrări din SICAP. Ofertanții vor prezenta:
-Declarație privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr 98/2016 privind achizițiile publice (evitarea conflictului de interese) conform model formular secțiunea Formulare;
- Declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform formular din secțiunea Formulare;
Ofertantului câștigător i se va solicita prezentarea certificatului constator emis de ONRC, din care sa rezulte că ofertantul are înscris obiectul de activitate corespunzător obiectului contractului. Datele prevazute în certificat trebuie să fie reale/actuale la momentul prezentării acestuia.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii