Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 7400 de elevi constănțeni au participat la concursul „Comorile Condeiului”, ediția a X-a

ro

29 Jan, 2024 21:00 942 Marime text
Sursa foto: Facebook/ ISJ Constanța





 
  • Peste 7400 de elevi constănțeni au participat la etapa locală a Concursului Județean de limba și literatura română „Comorile Condeiului”, ediția a X-a.
 
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța, în parteneriat cu unitățile de învățământ din județul Constanța, a derulat în data de 26.01.2024 cea de a X-a ediție a Concursului Județean de limba și literatura română „Comorile Condeiului”, etapa locală, a anunțat ISJ Constanța pe pagina sa de Facebook.
 
Aceasta s-a desfășurat la nivelul fiecărei unități școlare din cadrul cercurilor metodice din: Constanța, Eforie, Cumpăna, Mangalia, Negru Vodă, Medgidia, Cobadin, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Cogealac, Hârșova, Cernavodă, Deleni, Băneasa.
 

„Scopul proiectului este de a ridica standardele calitative ale activității educative școlare prin cultivarea interesului față de limba și literatura română și valorificarea aptitudinilor cognitive ale elevilor și potențialului acestora”, a transmis ISJ Constanța.

 
La această competiție au participat 7463 elevi din clasele a II-a, a III-a și a IV-a, respectiv 2590 de elevi de clasa a II-a, 2500 de elevi de clasa a III-a și 2373 de elevi de clasa a IV-a, potrivit sursei citate.
 
Eventualele contestații se vor depune luni, 29.01.2024, la secretariatele școlilor în care s-a desfășurat concursul. Elevii care au obținut peste 90 de puncte se califică în etapa următoare.
 
 Citește și
Județul Constanța, pe locul I la numărul de laboratoare inteligente
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii