Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoană în pericol de înec pe plaja Modern din Constanța. Cadrele medicale de la Ambulanță chemate în ajutor (galerie foto+video)

ro

09 Aug, 2017 18:37 4507 Marime text
Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța au fost solicitate în această după amiază să intervină pe plaja Modern, în zona Barieră acolo unde o persoană a fost la un pas să se înece în mare. 

Victima a fost adusă la mal și i se acordă îngrijiri medicale. 

Din primele informații este vorba despre un bărbat de 66 ani,constient ,fara probleme care va merge la spital pentru supraveghere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 22 Aug, 2017 11:45 Da alexandra dar pusti astia salveaza o gramada de vieti in caz ca nu stiai .Ei sunt pregatiti sa intervina in ori ce pericolo al turistilor in unele cazuri chiar punandusi viata in pericol .
  • Alin 11 Aug, 2017 07:22 Eu sunt salvamarul care a intervenit ieri in cazul domnului de 66 de ani.În caz ca nu știați, am niște cursuri de salvamar care îmi rezulta ca pot interveni în caz de inec.Este al doilea an al meu ca salvamar dar pana acum nu m am confruntat cu un astfel de caz,însă cu toată lumea cu care am vorbit pana acum,inclusiv cu medici de la salvare și cu colegii mei de la prim ajutor,absolut toți mi au spus ca am procedat corect,având în vedere ca omul respira și clar avea și puls,el trebuia pus în poziția laterala pentru a vomita apa pe care a înghițito,ceea ce am și făcut, așa ca doamna Alexandra,chiar nu știu cu ce am greșit,dacă am vârstă doar de 18 ani ăsta nu înseamnă ca nu pot avea pregătirea necesara pentru a interveni în caz de urgenta.Și în legătură cu salvarea despre care dumneavoastră spuneți ca a întârziat foarte mult,salvarea a ajuns în maxim 5 minute. Eu cam atât am avut sa va spun,pentru a nu lasa o impresie gresita oamenilor care citesc articolula.În încheiere as vrea sa spun ca după părerea mea intervenția de pe 9 august de la ora 5 a decurs perfect,ceea ce a rezultat salvarea barbatului de 66 de ani.
  • Alexandra 10 Aug, 2017 09:10 După cat timp e venit salvarea as vrea sa va intreb?după 20min salvamari de pe plaja sunt niste pusti care nu au habar cu ce se mănâncă primul ajutor.De ce nu exista acolo o salvare ca sau intamplat atâtea cazuri de înec dar nu se luat măsuri. Acest bărbat ieri sa zbătut intreb viața si moarte pana sa vina salvarea care a întârziat foarte mult.